Poate nu am avut petreceri la fel de nebune ca in anii trecuti, dar anul acesta am avut cei mai faini miri pe care puteam sa-i am. Cristina si Vali sunt doi oameni care imi vor ramane pentru o viata in suflet. Sunt doi oameni in preajma carora ma simt extrem de inspirat, linistit si bucuros. Ma bucur sa stau de vorba cu ei, sa-i vad, sa ne mai povestim.

Prietenii mei si mirii din acest sezon stiu cat de ghinionist am fost cu vremea rea la aproape toate sedintele mele foto din acest an. Chiar si Cristina s-a speriat de vremea urata de afara, dar salvatorul meu s-a numit Marius Barbulescu. El a avut ideea locatiei si mi s-a potrivit ca o manusa. Am vizitat subsolurile si camerele in paragina ale unei cladiri parasite – Palatul Ghica. Desigur ca nici vederea catacombelor nu a fost de natura sa-i linisteasca pe mirii mei, dar le-am aratat pe loc cateva imagini si totul a decurs lin din acel moment.

Sper sa va placa selectia pregatita. Vizionare placuta!

Cu drag,
Marian Cristea

Palatul_Ghica_01 Palatul_Ghica_02 Palatul_Ghica_03 Palatul_Ghica_04 Palatul_Ghica_05 Palatul_Ghica_06 Palatul_Ghica_07 Palatul_Ghica_08 Palatul_Ghica_09 Palatul_Ghica_10 Palatul_Ghica_11 Palatul_Ghica_12

Lasa un comentariu