Ana si Cristi sunt doi copii minunati, cu doua firi deosebite. Ana imi pare genul mai pragmatic, pe cand Cristi este partea mai sensibila a cuplului. Asta am simtit dupa prima noastra intalnire. In ziua nuntii, Ana a fost cea mai vioaie si mai volubila.Cristi a parut mai apasat de semnificatia zilei. Cu toate acestea, dragostea pentru sa Ana a fost vizibila in orice moment.

Desigur nu pot uita nici familiile celor doi. Am fost primiti inca din primul moment cu masa plina de bunatati. Parintii Anei, care au fost gazda, sunt doi oameni calzi si foarte deschisi. Doar observandu-l cate momente pe tatal Anei cum o priveste si mi-am dat seama cat de stransa este relatia dintre cei doi. De fiecare data ma misca astfel de lucruri.

Recunosc ca petrecerea nu a fost exact ceea ce imi place mie sa vad, si ma refer la muzica rock, dar nici nu ma pot plange. Oamenii s-au distrat pana dimineata si au dansat in numar destul de mare. Si apoi nu poti avea la fiecare eveniment numai petreceri nebune. Daca muzica populara nu este preponderenta la o petrecere, atunci eu sunt ok.

Biavati Events a fost gazda pentru mine pentru a doua oara. Totul a fost ok si de aceasta data. Aceasta locatie imi place pentru ca da bine in fotografii deoarece au niste lumini arhitecturale foarte faine. De asmenea mesele sunt aranjate deosebit si creeaza o atmosfera minunata atunci cand lumanarile sunt aprinse. Astfel am fost inspirat sa fac si cadreul copertei.

As mai povesti, dar nu vreau sa fiu vorba lunga. Asa ca va invit doar sa priviti imaginile.

Cu drag,

Marian Cristea

Biavati_01 Biavati_02 Biavati_03 Biavati_04 Biavati_05 Biavati_06 Biavati_07 Biavati_08 Biavati_09 Biavati_10 Biavati_11 Biavati_12 Biavati_13 Biavati_14 Biavati_15 Biavati_16 Biavati_17 Biavati_18 Biavati_19 Biavati_20 Biavati_21 Biavati_22 Biavati_23 Biavati_24 Biavati_25 Biavati_26 Biavati_27 Biavati_28 Biavati_29 Biavati_30 Biavati_31 Biavati_32 Biavati_33 Biavati_34 Biavati_35 Biavati_36 Biavati_37 Biavati_38 Biavati_39 Biavati_40

Leave A

Comment