Fiecare dintre noi isi doreste sa aiba acei miri care apreciaza fotografia, care-l pretuiesc pe cel care le “memoreaza” amintirile, pe cei care le “amprenteaza” clipele cele mai importante din viata. Aceste cupluri nu se intalnesc foarte lesne, dar eu am fost norocos si de aceasta data. Am avut nunta Ancai si a lui Claudiu, la Alexandria.
Inca de la prima intalnire preliminara semnarii contractului mi-am dat seama ca Anca doreste sa ma aiba ca fotograf la nunta sa cu orice pret. Mai stiu, de asemena,  faptul ca iubitul sau de la acea vreme, Claudiu (si aclualul sau sot), ar fi facut orice pentru a respecta dorinta Ancai, zilele si noptile pierdute in cautarea fotografului care sa se plieze pe sufletul lor.
Pe aceasta cale doresc sa va multumesc, Anca si Claudiu, pentru momentele de la sedinta foto petrecuta intr-una din cele mai calduroase zile de pana acum, in plin camp si in contratimp!!! Ati rezistat eroic si ati acceptat mai toate prostiutele care mi-au trecut prin cap.
Pentru toate acestea de mai sus si pentru faptul ca ati avut grija de noi ca sa ne simtim ca intre prieteni va multumim din suflet!

Leave A

Comment

Luminita
12/06/2013
Se vede ca tot ceea ce faceti, faceti cu pasine pentru ca toate pozele care le-am vazut transmit o poveste si m-au facut sa vreau sa aflu mai mult despre fiecare "poveste" in parte.
12/06/2013
Multumesc frumos, Luminita! Este foarte adevarat ceea ce spui. Pasiunea este motorul meu, dragostea fata de fotografie si oameni calzi (la fel ca tine). :)