Aproape la fiecare postare va tot povestesc despre cat de norocos sunt sa am clientii pe care mi-i doream din totdeauna. Ei bine, nici aceasta nunta nu m-a dezamagit cu nimic.

Corina este deja o fina cunoscatoare in ale fotografiei. Anul trecut a participat la unul din workshopurile mele si a plecat cu destule secrete in desaga. Asta insemna ca eu va trebui sa fac si mai multe eforturi pentru a ma ridica la nivelul asteptarilor ei. Dar cand vorbim de Corina, totul devine mai usor. Corina este natural dezinvolta. Zambeste mult oricui, in orice conditii. Altfel spus, este idealul oricarui fotograf.

Felix… Felix este alta poveste. Parca din alt film. Felix se transforma cand vede camera foto in fata ochilor. Felix tinde sa devina un robotel haios. Ii piere orice zambet de pe fata si devine rigid. Foarte rigid. Dar asta a fost si provocarea mea – de a-l urmari cu inversunare pana voi surprinde acele momente in care lasa garda jos. Pana la urma asteptarea mea a dat roade si m-am ales cu ceva cadre chiar spectaculoase din partea lui. Stiu, nici mie nu imi vine sa cred. Sunt sigur ca asta simt si multi dintre prietenii lui, inclusiv Corina.

Artist Salon Evenimente constituie inca o premiera pentru mine, vizintand aceasta locatie pentru prima data. Sper sa ma credeti, dar am uitat deja complet locatia. Am un simt deosebit al orientarii in spatiu si o memorie de elefant. Sau nuuuuuuu! 🙂

Dragilor, pentru voi, cateva din cele mai bune imagini surprinse la nunta voaastra.

PS: Petre a fost iarasi alaturi de mine si a surprins cateva imagini super faine. Multumesc, Petrica!

 

Cu drag,

Marian Cristea

artist_salon_39

artist_salon_01 artist_salon_02 artist_salon_03 artist_salon_04 artist_salon_05 artist_salon_06 artist_salon_07 artist_salon_08 artist_salon_09 artist_salon_10 artist_salon_11 artist_salon_12 artist_salon_13 artist_salon_14 artist_salon_15 artist_salon_16 artist_salon_17 artist_salon_18 artist_salon_19 artist_salon_21 artist_salon_22 artist_salon_23 artist_salon_24 artist_salon_25 artist_salon_26 artist_salon_27 artist_salon_28 artist_salon_29 artist_salon_30 artist_salon_31 artist_salon_32 artist_salon_33 artist_salon_34 artist_salon_35 artist_salon_36 artist_salon_37 artist_salon_38 artist_salon_39 artist_salon_40 artist_salon_41 artist_salon_42 artist_salon_43

Leave A

Comment

Corina & Felix
03/07/2015
Multumim Marian pentru amintirile create pe care le vom pretui vesnic! <3 Ai fost alaturi de noi de la inceput, am facut poze frumoase in liceu si ne-ai ajutat sa retraim si imortalizam povestea noastra de dragoste, intr-un mod nesperat de gingas si frumos. Ne-ai surprins asa cum suntem noi: nebuni, indragostiti si zapaciti :) Ne-ai facut sa ne simtim in largul nostru cu tine (mai devreme sau mai tarziu) si sa nu fim rezervati si stresati gandindu-ne oare cum vom arata in poze - am trait momentul si ne-am distrat asa cum ne doream! Iar pozele vorbesc de la sine :) Noi te recomandam cu caldura si abia asteptam urmatoarea sesiune foto! ;) Pe curand!!
05/07/2015
Dragii mei, asta imi doresc de la toti mirii mei, sa fie spontani (cazul tau, Corina :) ), sa fie ei insisi, chiar daca nu sunt prieteni obisnuiti ai camerei foto (cazul tau, Felix :) ). Niciodata momentele "fabricate" nu vor arata la fel de bine ca cele naturale, cele care vin din suflet. Cat despre zapaceala... welcome in my club! :)) Va pup si va imbratisez, dragilor. Ne vedem in Londra! :)