Este prima data cand vizitez Casa Vlasia in cariera mea de fotograf de eveniment. Si intotdeauna mi-au placut nuntile in aer liber. Au o atmosfera aparte. Astfel ca odata cu nunta Lilianei si a lui Laurentiu am avut ocazia sa mai iau parte la un astfel de eveniment.

Dar in nunta aceasta nu este vorba de locatie, oricat de mult mi-ar placea, ci de povestea a doi oameni deosebiti – Liliana si Laurentiu. Nu sunt foarte dese momentele in care ai ocazia sa lucrezi cu oameni care sa ti se potriveasca aproape in totalitate firii si gusturilor tale. Dar de fiecare data cand se intampla acest lucru fac tot posibilul de a ramane apropiat de acesti oameni pentru mai departe.

O sa incep cu Liliana, doar pentru ca este fata. Cred ca orice fotograf se bucura ca la nunta la care ia parte sa aiba norocul de momente deosebite. Cand spun deosebit nu ma refer la momente artistice sau nu stiu ce locatii luxoase. Ma refer la modul original de a-si personaliza nunta. Cine ma cunoaste stie deja ca nu fac niciodata complimente gratuite. Liliana a fost ca un cumul de elemente pe care eu le admir la o mireasa. Am vazut dupa mult timp o coafura relaxata, eleganta, fara “tipicul” aferent acestor evenimente. Am vazut o rochita simpla, usoara, vaporoasa – cred ca este cea mai frumoasa rochita de nunta pe care am vazut-o pana acum (desigur, conform gusturilor mele). Si cum s-ar fi putut altfel cand Liliana este intruchiparea gingasiei si a calmului, o fire calda cum rar mi-a fost dat sa vad.

Laurentiu… Laurentiu este ca o bomba de energie. Energie pozitiva. Debordeaza de buna dispozitie. Dar mai presus de toate, ceea ce il caracterizeaza pe acest om este bunul simt. Si cum altfel ar fi putut fi cand partenerul sau de viata are calitatile descrise mai sus.

La fiecare nunta toata lumea asteapta ca pregatirile miresei sa fie cele mai importante. Dar cand ai in fata un om ca Laurentiu, balanta se inclina mereu catre partea mirelui. Poate si pentru ca barbatii sunt mai degajati decat fetele si mai mereu fac atmosfera haioasa. Se fac mistouri reciproce, se rade foarte mult si, mai de fiecare data, nu sunt afectati atat de tare de orice amanunt organizatoric al nuntii.

De aceasta data si atmosfera de la fete a fost relaxata. Iar eu am simtit din plin acest lucru pe toata durata evenimentului. La acest lucru a contribuit si faptul ca la nunta lor au participat prietenii lor comuni de la o nunta mai veche a mea, cea a Alexandrei si a lui Florin. Pe aceasta cale le si multumesc pentru recomandare. Practic m-am simtit ca la un mare party intre vechi prieteni. La toate acestea s-a adaugat ingredientul secret principal – muzica. Aici trebuie sa le multumesc mirilor mei pentru ca au plecat urechea la sfatul meu de a angaja trupa mea preferata – Vox Xteens. O recomand oricui pentru atmosfera pe care o fac, pentru felul cum suna muzica lor live, pentru energia pe care o degaja. Spre deosebire de multe alte trupe, la ei vad multa modestie si mult bun simt. Imi mai doresc sa o mai prind pe Maria Cojocaru la un eveniment si totul ar fi perfect pentru mine.

Desigur, pot continua mult si bine si pe tema sedintei foto. Si acolo au fost magnifici, dar nu vreau sa plictisesc. Vreau doar sa va multumesc, dragii mei! Si stiu ca nu am suficiente cuvinte, mai ales pentru tine, Laurentiu si pentru mama ta. Desigur, stii tu de ce…

Va imbratisez cu drag,

Marian Cristea

 

AFR_8273-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---001-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---002-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---003-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---004-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---005-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---006-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---007-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---008-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---009-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---010-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---011-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---012-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---013-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---014-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---015-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---018-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---019-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---020-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---022-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---023-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---024-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---025-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---027-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---028-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---029-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---030-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---031-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---032-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---033-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---034-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---035-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---036-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---037-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---038-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---039-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---040-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---041-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---042-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---043-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---044-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---045-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---046-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---047-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---048-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---049-1 Liliana-+-Laurentiu---DNG---050-1

Leave A

Comment