NUNTĂ VIORICA + SANDER

Aceasta este a doua nuntă consecutivă pe care o postez din aceeași locație – Domeniul Știrbey. Mergând și mai departe, este a doua nuntă la care mirele a fost de altă naționalitate decât cea română. Aceste lucruri nu contează pentru privitori. Pentru noi, ca fotografi, avem ocazia să mai schimbăm rutina nunților cu același specific. Când unul dintre miri provine dintr-o altă cultură, nunțile noastre prind acea parte de culoare, de inedit. Dacă vin și invitați de afară, petrecerile parcă se animă și mai mult.

Viorica are o poveste de viață foarte interesantă. Acesta a fost și motivul pentru care am spus un mare da la prima noastră întrevedere. Practic e una din acele persoane care a transformat lămâile în limonadă. Auzim de multe ori aceste vorbe, dar când întâlnești persoane de acest gen, nu ai cum să nu fii impresionat. Și din limonada vieții face parte și Sander. Împreună par o echipă imbatabilă, capabilă să depășească orice obstacol.

Nunta lor a fost plină de momente interesante. Au avut mulți prieteni care le-au adus aminte de momentele frumoase petrecute împreună. Astfel am avut parte de multe speech-uri. Au fost mulți copii. Foarte mulți copii! Nu știu de unde, dar cred ca cei doi iubesc foarte mult copiii. Așa că am pus foarte mult accentul pe momentele. De fapt acesta este și lucrul pe care îl fac la fiecare eveniment. Documentez în loc să fabric momente.

Dar Viorica știe mai bine în ce perioadă mă aflu, încercând să nu am întârzieri la predarea materialelor. Așa că nu cred că se va supăra pe mine dacă nu voi mai sta mult la povești la gura sobei. Mai degrabă vă invit să vizionați imaginile pentru a putea trece la editarea următoarei nunți.

Vă îmbrățișez pe toți cu drag!

Marian Cristea

 

Domnișoare de onoaremireasa aparedomnișoarele de onoare și mireasamama mireseidomișoarele de onoare, rochia și mireasaprezentare rochie mireasamireasa suferindpregătiri de mireasăpantofi de mireasămire așteptând mireasainvitații merg spre nuntăcavaleri de onoarecopii supărațislujbă religioasă în aer liberpreot și mireasămireasa și nașaverighete miricopii plictisițicapela Palat ȘtirbeyDomnișoara de onoare micăDomeniul Știrbeymiri pe bicicletă și copiiposing natural miricopil fotografiat de mamăprimul dansprimul dans al mirilortata alaptand copilulspeech de mireasămire zâmbind spre mireasămasca lui Zorospeech domnisoara onoarecopii întinși pe josmire și copiijoc la nuntăgest de mireasătandrețe între mirimiri dansând fericițiinvitați cântândreacție invitatnașii mirilor dansândbucatar chefrock and rollcopii gramadăspeech de nașimiri sarutandu-secopiii și tortulmirii și nașii privesc un album fotovoal-de-mireasă

Leave A

Comment