Evelina si Cosmin sunt doi oameni care imi vor ramane in suflet mult timp. Evelina este de o finete rara, iar Cosmin este omul care zambeste in permanenta. Si cred ca stiu de ce. Fericirea lui se vede in fiecare moment atunci cand se afla in preajma Evelinei. La randul sau, Evelina, este extrem de grijulie cu Cosmin. Gesturile sale sunt peste tot in imagini.
Ei mi-au aratat ca poti face un eveniment si altfel. Au investit bani doar in amintiri si nu in evenimentele propriu-zise. Ei au mers la cununia civila si cea religioasa in doar 6 oameni – nasii si martorii. Petrecere nu au avut, decat o masa la restaurant. Asa ca nu veti vedea fotografii de la restaurant. De aceea nici nu vor fi multe fotografii in aceasta postare. Dar am avut o mica sedinta foto. Neajunsul a fost ca vremea nu a tinut cu noi si nu am avut lumina pe care mi-as fi dorit-o. In ultima perioada ma tot lovesc de acest ghinion. Dar avem cateva imagini dragute si de aici.
Ii apreciez foarte mult pe acesti oameni pentru ca nu este usor sa platesti multi bani pe un fotograf cand stii ca nu scoti nimic de la petrecere.
Cum in acest an am simtit ca ma iau tot mai des la tranta cu timpul, nu o sa mai vorbesc asa de mult. Va invit sa vizionati imaginile si sa imi spuneti daca v-au placut, printr-un mic comentariu.
Va doresc sa aveti un an nou minunat! Sa vi se indeplineasca cele mai indraznete visuri!

Va imbratisez cu drag!
Marian Cristea

Evelina + Cosmin Evelina_Cosmin_Postare_02 Evelina_Cosmin_Postare_03 Evelina_Cosmin_Postare_04 Evelina_Cosmin_Postare_05 Evelina_Cosmin_Postare_07 Evelina_Cosmin_Postare_08 Evelina_Cosmin_Postare_06 Evelina_Cosmin_Postare_09 Evelina_Cosmin_Postare_10 Evelina_Cosmin_Postare_11 Evelina_Cosmin_Postare_12 Evelina_Cosmin_Postare_13 Evelina_Cosmin_Postare_14 Evelina_Cosmin_Postare_15 Evelina_Cosmin_Postare_16 Evelina_Cosmin_Postare_17 Evelina_Cosmin_Postare_19 Evelina_Cosmin_Postare_23 Evelina_Cosmin_Postare_18 Evelina_Cosmin_Postare_20 Evelina_Cosmin_Postare_22

Leave A

Comment

Augustin Lucici
10/01/2017
Iti prevad inca un premiu FEARLESS cat de curand ;)
10/01/2017
Multumesc frumos, Augustin! Esti dragut! :)