Focsaniul a fost gazda nuntii pe care tocmai o veti viziona astazi. Este un loc unde intotdeauna m-am simtit bine, plin de caldura oamenilor locului. Nici Diana si Cosmin nu au fost exceptii de la regula. Amandoi sunt calzi si prietenosi, oameni langa care m-am simtit in largul meu pe toata perioada evenimentului.
Desi soarta a facut astfel incat sa nu avem parte de o sedinta foto, momentele surprinse in imagini au insemnat enorm pentru mine. Au fost momente 100% emotionale, fearless. Astfel, am ajuns sa am parte de una dintre cele mai lungi postari si cu siguranta cel mai mare slideshow facut de mine vreodata. A fost una din acele nunti la care m-a durut sufletul sa renunt la fiecare fotografie care nu si-a facut loc in postare.
Asa cum m-am obisnuit anul acesta, am avut parte iarasi de oameni cu talente artistice. Ma refer la faptul ca nasul are ca “sport” preferat karaoke si mai are si ceva veleitati ca pianist, facandu-ne cateva demonstratii chiar in seara nuntii Dianei si a lui Cosmin. Apoi, cand nimeni nu se astepta, Cosmin a furat microfonul unuia dintre solistii formatiei si s-a lasat liniste totala… A fost cel mai reusit cover Elvis Presley auzit de mine vreodata. Nu exagerez, nu infloresc… A fost unul din cele mai sensibile momente la care am asistat ca fotograf de eveniment. Recunosc ca aproape mi-au scapat lacrimile, stapanindu-le cu greu (nu stiu sigur daca chiar am plans, dar sigur nu v-as spune pentru ca sunt un dur de felul meu). Si daca pe mine nu ma credeti, imaginile cu Diana vor spune povestea in locul meu. Apoi intreaga seara a fost asezonata cu momente artistice variate, tinand tonusul petrecerii la cote inalte.
Sper ca imaginile surprinse sa fie pe sufletul vostru, dragilor, si sa va aduca aminte de acea seara minunata peste multi, multi ani de acum incolo.

Fotograf Fearless - 01

Fotograf Fearless - 02

Fotograf Fearless - 03

Fotograf Fearless - 04

Fotograf Fearless - 06

Fotograf Fearless - 07

Fotograf Fearless - 08

Fotograf Fearless - 10

Nunta Focsani - 01

Nunta Focsani - 02

Nunta Focsani - 03

Nunta Focsani - 04

Nunta Focsani - 05

Nunta Focsani - 06

Nunta Focsani - 07

Nunta Focsani - 08

Nunta Focsani - 09

Nunta Focsani - 10

Nunta Focsani - 11

Nunta Focsani - 12

Nunta Focsani - 13

Nunta Focsani - 14

Nunta Focsani - 15

Nunta Focsani - 16

Nunta Focsani - 17

Nunta Focsani - 18

Nunta Focsani - 19

Nunta Focsani - 20

Nunta Focsani - 21

Nunta Focsani - 22

Leave A

Comment

Cosmin & DIana
11/12/2013
Putem sa spunem doar ca...nu mai avem cuvinte. Am trait acum ce n-am trait atunci si este mai mult decat ne imaginam. Iti multumim mult, Marian. Suntem fani pe viata! :)
11/12/2013
Multumesc mult, dragilor! Eu sper sa ramanem si prieteni si sa mai bem din cand in cand cate un vin de Focsani, ca tare bun mai este. :)
Angelica H
12/12/2013
O nunta superba...plina de emotie. Diana, ai fost o mireasa f frumoasa!!! Vazand pozele, parca am trait si eu nunta voastra..desi, din pacate, nu am ajuns. Marian a reusit sa surprinda si sa transmita prin intermediul fotogafiilor toata emotia...FELICITARI!!! Marian, te asteptam oricand si noi la un vin de Focsani :) V