Nunta la Hotel Mariott Bucuresti

ADINA + DORIAN

Nunta Adinei si a lui Dorian a intrat pe ultima suta de metri a anului trecut. Ne-am inteles rapid la un pahar de vorba. Amandoi mi-au povestit plini de entuziasm cam cum se va desfasura propriul eveniment. Ei au dorit o nunta tematica si au ales  ca poveste “Frumoasa si Bestia”. Adevarul este ca personajele seamana mult, cu mentiunea ca Dorian aduce cu Printul transformat in Bestie. Asta ca sa nu ma inteleaga lumea gresit.
Rochita Adinei a fost de vis, exact parca  ar fi fost a frumoasei Belle din poveste. Dar nu numai rochita m-a dus cu gandul la personajul din poveste, ci si felul de a fi al Adinei. Este o fata care degaja eleganta si finete. Iar Dorian… e trup si suflet pentru iubita sa. L-am perceput ca pe un mare gentelman. Spun asta pentru ca l-am vazut cat de multa atentie a avut pentru Adina in ziua nuntii. Si nu am perceput acest lucru ca fiind exagerat. A facut-o in permanenta cu clasa si discretie.
Muzica balului a fost asigurata de cei de la No Stress Band. Este a treia oara cand ma intalnesc cu ei in sezonul 2016. Dar de fiecare data imi face placere sa-i aud si sa le observ ascensiunea profesionala.
Nu am sa inchei povestirea fara sa va spun ca Dorian mai are doi frati. Doi frati care nu ii seamana sub nicio forma fizic. Dar seamana foarte mult ca fire, ca fel de a fi. I-am mentionat pentru ca rar mi se intampla sa rezonez atat de repede si de usor cu niste oameni pe care tocmai i-am vazut pentru prima data. Amandoi mi-au ramas in suflet si nu puteam sa nu-i mentionez aici.

Si cum spune Creanga, mult v-as mai povesti daca nu m-ar astepta urmatoarea nunta la editat. Asa ca va las sa-i descoperiti pe cei doi frumosi si povestea lor prin fotografiile de mai jos.

Cu drag,
Marian Cristea

Hotel Mariott Bucuresti 01Hotel Mariott Bucuresti 02Hotel Mariott Bucuresti 03Hotel Mariott Bucuresti 04Hotel Mariott Bucuresti 05Hotel Mariott Bucuresti 06Hotel Mariott Bucuresti 07Hotel Mariott Bucuresti 08Hotel_Mariott_09Hotel_Mariott_10Hotel_Mariott_11Hotel_Mariott_12Hotel_Mariott_13Hotel_Mariott_14Hotel_Mariott_15 Hotel_Mariott_16Hotel_Mariott_17Hotel_Mariott_18Hotel_Mariott_19Hotel_Mariott_20Hotel_Mariott_21Hotel_Mariott_23Hotel_Mariott_22Hotel_Mariott_25Hotel_Mariott_26Hotel_Mariott_27Hotel_Mariott_24Hotel_Mariott_28Hotel_Mariott_33Hotel_Mariott_30Hotel_Mariott_31Hotel_Mariott_32Hotel_Mariott_34Hotel_Mariott_29

Leave A

Comment