Nunta Mariei si a lui Gabriel a fost penultima din sezonul de anul trecut. Terminand aceasta nunta simt ca intrevad luminita de la capatul tunelului. 🙂
Cei care imi urmaresc postarile de mai mult timp stiu ca obisnuiesc sa incadrez clientii in diferite categorii, dar nu ca pe obiecte, ci ca firi, ca fel de a fi.
Gabriel, caci cu el am tratat in principal angajarea mea ca fotograf al nuntii lor – da, stiu, este atipic pentru ca de obicei fetele sunt cele care duc greul organizarii evenimentului – e o fire complexa, pretentioasa si asta din mai multe motive… Este pasionat de fotografie si stie cam ce inseamna o fotografie buna. Este pasionat si de tehnica, avand aparatura la nivelul celei folosite de mine si nu in ultimul rand, profesia sa este… medic chirurg stomatolog… Auch! Deci sobrietatea lui si meseria pe care o are m-au pus in garda inca de la inceput, simtind ca trebuie sa scot “minuni” din fiecare cadru. Apoi am aflat ca este un impatimit al normelor sanatoase de a trai… Face din fitness mai mult decat o necesitate. As putea spune chiar o religie… Suna ciudat, dar voi cum ati interpreta faptul ca, imediat dupa terminarea nuntii, a participat la o competitie organizata de catre una din institutiile financiare de pe piata noastra? Ar fi trebuit sa fiu si eu acolo sa imortalizez evenimentul, dar as fi putut sta doar in genunchi din cauza oboselii, iar monotonia data de folosirea unui singur unghi nu este flatanta pentru mine.
Maria este o fire energica, sprintena si vesela, genul de om care te molipseste stand in preajma lui. A fost extrem de intelegatoare si receptiva la toate ideile mele. Ea face parte din categoria mireselor fotogenice care genereaza cadre minunate fara prea mare efort din partea mea (desi cred ca ea nu este consienta de acest lucru pentru ca mai tot timpul si-a facut griji pentru ce o sa iasa).
Ce au cei doi in comun? Pe langa faptul ca se iubesc foarte mult si se vede acest lucru la orice pas, impart aceeasi profesie – medici stomatologi – si acelasi loc de munca.
Desi imi place destul de mult sa scriu si sa povestesc, ma voi opri aici pentru ca cei doi isi asteapta deja de mult timp fotografiile si cred ca abia asteapta. Pe aceasta cale, Maria si Gabriel, va multumesc mult pentru rabdare si intelegere!
Va urez vizionare placuta!

PS: Multumesc frumos ajutorului meu de la acest eveniment, Tirica Stefani, cea care a contribuit cu cateva cadre minunate!

Fotografi Bucuresti - 01

Fotografi Bucuresti - 02

Fotografi Bucuresti - 03

Fotografi Bucuresti - 04

Fotografi Bucuresti - 06

Fotografi Bucuresti - 07

Fotografi Bucuresti - 08

Fotografi Bucuresti - 09

Fotografi Bucuresti - 10

Fotografi Bucuresti - 11

Fotografi Bucuresti - 12

Fotografi Bucuresti - 13

Fotografi Bucuresti - 14

Fotografi Bucuresti - 15

Fotografi Bucuresti - 16

Fotografi Bucuresti - 17

Fotografi Bucuresti - 18

Fotografi Bucuresti - 19

Fotografi Bucuresti - 20

Fotografi Bucuresti - 21

Fotografi Bucuresti - 22

Fotografi Bucuresti - 23

Fotografi Bucuresti - 24

Fotografi Bucuresti - 25

Fotografi Bucuresti - 26

Fotografi Bucuresti - 28

Fotografi Bucuresti - 27

Leave A

Comment

Tirica Stefani
21/01/2014
Marian, pentru mine a fost o incantare sa intrezaresc lumea prin ochii tai si sa vad pasiunea cu care cauti fiecare cadru special, urmaresti fecare moment emotionant. De abea astept sa vad fotografiile urmatoarelor evenimente si sper sa mai am ocazia sa fiu acolo cand se intampla magia. 
21/01/2014
Multumesc frumos, Tirica! Si tu mi-ai fost de un real ajutor si ai contribuit din plin la surprinderea acestor momente frumoase. Cu siguranta vom mai face echipa. :)