De cand ma stiu, nu mi-a placut niciodata competitia cu ceilalti. Asta si poate pentru ca nu am excelat niciodata in niciun domeniu, cu exceptia sportului sau a muzicii, desi nu am facut sport de performanta la modul serios si nici nu sunt vreun compozitor. Doar ca in copilarie, in afara de fete, nu-mi aduc aminte decat ca am jucat foarte mult fotbal si am ascultat foarte multa muzica. Muzica nu ascultam decat atunci cand nu jucam fotbal.
De cand fac fotografie am inceput o continua competitie. Dar la fel, nu cu ceilalti colegi, ci cu mine insumi. Imi propun sa devin mai bun. Din ce in ce mai bun. In fotografie, drumul de la tanara speranta pana la consacrare este destul de anevoios. Valoarea certa intervine in momentul in care, indiferent de nunta, postarile de pe blog au constanta la un anumit nivel valoric. Si nu este usor sa pastrezi o anumita constanta pentru ca nicio nunta nu seamana cu alta.
Nunta Andei si a lui Cristi a fost cea de-a treia in acest sezon. Venea dupa doua nunti foarte bune ale mele, dintre care una extrem de spectaculoasa pe partea de petrecere – Nunta Corinei si a lui Ciprian.
Nunta pe care urmeaza sa o vizionati in imaginile de mai jos a avut ca tematica curentul Disco. Si cine se pricepe mai bine la acest gen muzical decat mine, cel care a trait in vremurile in care curentul DISCO a inflorit (da, sunt un mosulica). Dar disco nu inseamna nebunie in ceea ce priveste dansul si m-am temut destul de tare ca nu voi avea cadrele mele obisnuite – dinamice, uneori isterice sau pur si simplu pline de veselie. Totusi, Cristi si Anda, prietenii lor si nasii, alaturi de colega mea Tirica Stefani, m-au ajutat sa obtin cadre la fel de nebune.
Anda este o fire foarte agitata si o mana forte. De asemenea, foarte directa si foarte sincera. Dar am invatat un lucru in timp – sinceritatea este intotdeauna de preferat, chiar daca uneori adevarul doare. Cum a venit vorba de durere? Dupa o autoevaluare cat se poate de obiectiva, dupa sezonul trecut, am identificat cateva minusuri. Minusuri pe care Anda si Cristi le-au sesizat, foarte corect. Dar ce nu stiau ei, a fost faptul ca eu m-am pregatit intensiv peste iarna. Pentru ca imi stiam limitele si pentru ca doream sa mi le corectez. Astfel, dorind sa le demonstrez ca in anul de fata voi fi mai bun decat in sezonul care tocmai se incheiase si ca le pot satisface cele mai exigente dorinte, am incercat sa ii conving ca acele mici probleme vor disparea subit. Si se pare ca am reusit sa fiu si credibil.
Cristi… Cristi este exact ceea ce ii trebuia Andei pentru a crea echilibrul perfect intr-o relatie – un tip extrem de jovial, sociabil si foarte calm. El a fost persoana care m-a linistit la prima noastra intalnire pentru a discuta o eventuala colaborare. Era tipul care zambea mult.
In ziua nuntii, insa, Anda a devenit mult mai maleabila si parca dorea sa imi transmita, cu orice pret, ca are incredere totala in mine. Poate ca imi vazuse deja prima nunta postata din sezon. Poate doar am privit eronat lucrurile la prima noastra intalnire. Cert este ca ziua nuntii lor a insemnat o revelatie pentru mine. Am inteles ca Anda are un suflet bun pentru ca am vazut cum ii sunt alaturi prietenii. Am inteles doar ca este pretentioasa si nu pricinoasa. Am inteles ca doar dorea sa se distreze in ziua nuntii ei si ca nimic nu avea sa o opreasca. Asa  ca, odata inceput balul, bal a fost! Cu totii ne-am distrat de la primele pregatiri ale mirilor pana in ceas de dimineata. Si tin minte si acum ca la plecare m-am simtit ca un invitat care se despartea de prieteni…
Si as avea multe de povestit pentru ca imi place sa bat campii. Dar nu ar fi mai bine sa rasfoiti imaginile?

Anda & Cristi - 013

Anda & Cristi - 015

Anda & Cristi - 016

Anda & Cristi - 005

Anda & Cristi - 008

Anda & Cristi - 010

Anda & Cristi - 025

Anda & Cristi - 027

Anda & Cristi - 029

Anda & Cristi - 033

Anda & Cristi - 036

Anda & Cristi - 034

Anda & Cristi - 038

Anda & Cristi - 041

Anda & Cristi - 039

Anda & Cristi - 050

Anda & Cristi - 043

Anda & Cristi - 044

Anda & Cristi - 055

Anda & Cristi - 063

Anda & Cristi - 061

Anda & Cristi - 064

Anda & Cristi - 068

Anda & Cristi - 079

Anda & Cristi - 070

Anda & Cristi - 072

Anda & Cristi - 073

Anda & Cristi - 093

Anda & Cristi - 076

Anda & Cristi - 085

Anda & Cristi - 087

Anda & Cristi - 089

Anda & Cristi - 104

Anda & Cristi - 110

Anda & Cristi - 113

Anda & Cristi - 099

Leave A

Comment

29/06/2014
O nunta foarte faina! Ultima imagine e plina de dragoste. Imi place.
29/06/2014
Multumesc frumos, Natalia! Am zis ca asa e frumos sa inchei dupa atata agitatie. :)