Voi credeti in povesti? Dar nu acele povesti ale copilariei, ci in cele prezente in filme… la scenarii ma refer. 🙂
Ati vazul filmul Charlie’s Angels? Cam asa au decurs tatonarile mele cu Cristian, caci el a fost cel care s-a ocupat de partea cu fotografia. Cei doi sunt stabiliti de ceva timp in afara tarii si corespondenta noastra a avut loc doar prin intermediul mailului. Acum scria el… apoi eu raspundeam si, aproape invariabil, de fiecare data urma o pauza. O lunga pauza… La un moment dat nici nu stiam daca exista acel cuplu format din Irina si Cristi. Incepeam sa cred ca este vorba de o conspiratie pentru ca, cu o sapatamana inainte de nunta, eu inca nu aveam un contract semnat cu ei si nu aveam nimic concret care sa ma faca sa cred ca nunta lor chiar va avea loc. Era exact ca in film, cu diferenta ca eu primeam foarte rar cate un mail, in loc de a auzi o voce la un telefon sau interfon. :)))
Apoi ne-am intalnit in ziua nuntii, la Bacau… si am ramas impresionat… Aveam in fata doi oameni adevarati, in carne si oase. Si mai mult de atat, desi foarte agitati cu ultimele pregatiri, i-am simtit in permanenta zambitori si amabili.
Revazand fotografiile in timp ce le-am prelucrat, am avut multe momente in care am zambit sau chiar am ras de unul singur, cu voce tare. Am retrait haosul din apartamentul parintilor Irinei, unde fiecare avea cate ceva de facut, de aranjat, unde toata lumea alerga dupa cate ceva. Nu stiu cati dintre cei care citesc aceste randuri au trait experienta organizarii unei nunti, mai ales de la distanta. Si nu stiu cati dintre voi, la acea data, aveau si doi copii. 🙂 Da, ei au doi copii superbi, dar care, desigur, “si-au facut numarul” si in ziua nuntii. 🙂
Apoi a venit momentul sedintei foto, pe camp… Da, nimic special, numai ca, avand intregul lor suport si mult entuziasm, am reusit sa scoatem cateva cadre minunate, zic eu.
Petrecerea a incheiat minunat intreaga zi, caci acolo m-am simtit ca acasa, intre copii, intre oameni care deja imi devenisera prieteni.
Pentru experienta deosebita traita alaturi de voi, Irina si Cristian, va daruiesc urmatoarele fotografii, cu speranta ca veti rememora trairile acelei zile.

Cu drag,
Marian Cristea

Nunta Bacau - 01

Nunta Bacau - 02

Nunta Bacau - 03

Nunta Bacau - 04

Nunta Bacau - 05

Nunta Bacau - 06

Nunta Bacau - 07

Nunta Bacau - 08

Nunta Bacau - 09

Nunta Bacau - 10

Nunta Bacau - 11

Irina & Cristian - 12

Irina & Cristian - 13

Irina & Cristian - 14

Irina & Cristian - 15

Irina & Cristian - 16

Irina & Cristian - 17

Irina & Cristian - 18

Irina & Cristian - 19

Irina & Cristian - 20

Irina & Cristian - 21

Irina & Cristian - 22

Irina & Cristian - 23

Irina & Cristian - 24

Irina & Cristian - 25

Irina & Cristian - 26

Irina & Cristian - 28

Leave A

Comment

Cristina Ghimpu
24/10/2013
Cat de mult ai lucrat la albumul Irinei si a lui Cristi? Impresionant de-a dreptul! Poate o sa apelam si noi la tine....:) Noi locuim in Suedia insa posibil sa facem nunta in Romania. Numai bine si felicitari, Cristina (o cunostinta a mirilor)
nasa:)
25/10/2013
Impresionant!esti un profesionist care stie sa atinga pana si sufletul cu pozele pe care le faci.ai reusit sa redai in imagini o poveste de dragoste f frumoasa si reala.succes in continuare!
25/10/2013
Cristina, asa lucrez la toate nuntile mele. Depinde mult si de ce mi se ofera sa fotografiez. :) Pot sa vin si in Suedia pentru nunta, nu e problema, doar ca o sa coste doar drumul suplimentar. :)
25/10/2013
Multumesc frumos, nasa! :)
Irina
25/10/2013
yes ladies!!! He really is the best!!! :):)