Fiecare dintre noi, cei care facem fotografie de nunta la modul profesionist, ne dorim sa avem norocul de a lucra cu oameni cat mai dezinvolti, cat mai… “altfel”. In acest sezon norocul meu a purtat doua nume:  Beatrice si Radu, cu un mare plus in dreptul lui Radu pentru ca a raspuns afirmativ si a fost foarte indulgent cand a venit vorba de toate nebuniile pe care le-am facut la sedinta foto.
Fiind mai tot timpul plecati din tara, am vorbit destul de rar cu cei doi “frumosi-nebuni” si habar nu am avut ca voi avea ocazia sa lucrez cu doua personalitati atat de diferite de tot ceea ce intalnisem pana acum. Ne-am vazut abia in seara premergatoare nuntii, am baut o bere impreuna si ne-am simtit bine pana spre miezul noptii, punand la cale, pe loc, toate detaliile de a doua zi.
Sper sa-i indragiti si voi, asa cum eu deja am facut-o.

PS: 1. Dragii mei, Beatrice si Radu… Va multumesc din suflet pentru modul cum ne-ati primit, pentru rabdarea de a fi facut tot ceea ce ne-a trecut noua prin cap si, nu in ultimul rand, pentru felul vostru de a fi!
2. Fotografia care prefateaza postarea este facuta chiar de Radu si pe aceasta cale ii spun ca sunt foarte invidios ca aceasta fotografie nu este facuta de mine… Daca as fi participat cu ea la concursul Fearless, cu siguranta as fi castigat unul din premii… si chiar nu glumesc. Ea reprezinta exact atmosfera acelei zile (desigur ca a fost regizat [partial] “posing-ul”, dar distractia a fost autentica). Radu, ai potential!

Cu drag,
Marian Cristea

 

Leave A

Comment

Matei Horvath
15/04/2013
Foarte fain, Marian! Felicitari!
16/04/2013
Eeee! Multumesc mult, Matei! Este primul meu comentariu de pe noul blog. :)