Anul acesta o tin lant cu premierele, insa de aceasta data am avut parte de un lucru mai putin fericit – nu s-a putut face sedinta foto din ziua nuntii pentru ca afara a plouat cu galeata, imediat ce am iesit din biserica… Cu toate acestea, eu cred ca am obtinut cateva cadre foarte faine. Chiar pot spune ca mi-a fost destul de greu sa micsorez numarul de fotografii postate. De ce? Pentru ca Madalina a fost genul de mireasa care nu-ti da nicio secunda de tihna, pentru ca la fiecare pas iti ofera un moment minunat care se cere imortalizat. Da, Madalina a ras, a plans si a interactionat cu toata lumea exact asa cum mi-am imaginat intotdeauna ca trebuie sa fie mireasa ideala pe care imi doresc sa o fotografiez in ziua nuntii sale. Ca sa nu va mai spun si despre parintii ei pe care i-am simtit trepidand de emotie la fiecare intalnire de privire cu cea a fiicei lor. De partea cealalta, George si nasii au fost foarte calmi si prietenosi si m-au ajutat sa ma integrez usor printre participantii la eveniment.
Dar sa nu mai lungim vorba si sa ne uitam pe povestea lor in imagini.

Cu drag,
Marian Cristea

Madalina & George - Sedinta foto - TIF - 0001 Madalina & George - Sedinta foto - TIF - 0002 Madalina & George - Sedinta foto - TIF - 0003

Madalina & George - Sedinta foto - TIF - 0008

Leave A

Comment

Anca
08/06/2013
O mireasa extrem de expresiva, un elan haios si un fotograf extrem de talentat = fotografii extraordinare. Felicitari, Marius...ai mai facut niste oameni la fel de fericiti cum am fost noi cand ne-am vazut albumul de nunta!
08/06/2013
Superbe fotografiile, Marius, transmit foarte multă emoţie! Felicitări şi mult succes în ceea ce faci!
08/06/2013
Si eu sunt fericit sa aud ca inca iti mai plac fotografiile mele. :) Esti draguta ca intotdeauna si iti multumesc pentru cuvintele frumoase!
08/06/2013
Multumesc frumos, Cati! Hai ca nu mai ai nici tu mult si cred ca o sa ne vedem la nunta. :)
Madalina
09/06/2013
Multumim din suflet :) 
10/06/2013
Cu multa placere, Madalina! :)