Nunta la Padurile Regale – Snagov

ELENA + MARIUS

Elena si Marius mi-au oferit ocazia, pentru prima data, sa vizitez Padurile Regale. Este o locatie in mijlocul naturii, plina de un farmec aparte. Cu toate acestea am avut cateva provocari tehnice pe care locatia mi le-a oferit. M-am luptat cu umbrele prin padure si cu lipsa luminii in interior, aproape inexistenta. La fel, sunt lucruri pe care le-am experimentat pentru prima data la acest nivel. Cu toate acestea lucrurile au iesit de minune!
Asa cum se intampla mai mereu, Elena este partea mai calma, mai retrasa a cuplului. Marius este firea mai expansiva, mai extrovertita. Impreuna s-au completat de minune. Amandoi au fost gazda primitoare pe tot parcursul evenimentului si m-au facut sa ma simt in elementul meu.
Desi eu nu sunt deloc un gurmand, trebuie sa mentionez ca am fost super impresionat de un anumit aspect. Meniul celor care s-au ocupat de buna desfasurare a evenimenului – bar, orchestra, fotografie (caci urasc termenul de staff) – a fost asigurat de Frog – catering. Suna ciudat. Nu am facut niciodata pledoarie pentru mancare. Pot insa sa va spun ca nu am mancat niciodata tarte si salate atat de bune – nici acasa, nici la vreun eveniment.
Ce mi-a placut mult la acest eveniment? Atmosfera. Cred ca si locatia a contribuit la acest lucru. Dar cu siguranta si oamenii printre care m-am integrat intreaga zi. Petrecerea a fost peste medie si de aceea veti vedea ca ponderea majoritara a imaginilor este de la party.
Din pacate am inceput sa postez din ce in ce mai rar pentru ca timpul meu este impartit pe mult mai multe proiecte anul acesta. Dar va asigur ca desi postez greu, nuntile sunt predate mereu inainte de termen.
Asa ca nu mai insist mult cu vorbele si va invit sa vedeti imaginile.
Pe curand!

Cu drag,
Marian Cristea

Padurile RegalePadurile_Regale_02Padurile_Regale_03Padurile_Regale_04Padurile_Regale_05Padurile_Regale_06Padurile_Regale_07Padurile_Regale_08Padurile_Regale_09Padurile_Regale_10Padurile_Regale_11Padurile_Regale_12Padurile_Regale_13Padurile_Regale_14Padurile_Regale_15Padurile_Regale_16Padurile_Regale_17Padurile_Regale_18Padurile_Regale_19Padurile_Regale_20Padurile_Regale_21Padurile_Regale_22Padurile_Regale_23Padurile_Regale_24Padurile_Regale_25Padurile_Regale_26Padurile_Regale_27Padurile_Regale_28Padurile_Regale_29Padurile_Regale_30Padurile_Regale_31Padurile_Regale_32Padurile_Regale_33Padurile_Regale_34Padurile_Regale_35Padurile_Regale_36Padurile_Regale_37Padurile_Regale_38Padurile_Regale_39Padurile_Regale_40Padurile_Regale_41Padurile_Regale_42Padurile_Regale_43Padurile_Regale_44Padurile_Regale_45Padurile_Regale_46Padurile_Regale_47Padurile_Regale_48Padurile_Regale_49Padurile_Regale_50Padurile_Regale_51

Leave A

Comment