Cu ocazia nuntii Cosminei si a lui Andrei, dar si cu ajutorul Andradei de la The Wedding Styler, am ajuns sa vizitez pentru a doua oara Palatul Snagov. Cu mirii de fata m-am cunoscut on-line pentru ca ei sunt stabiliti in afara granitelor tarii. Acest lucru nu este tocmai o obisnuita pentru mine si recunosc ca ma cam tem de astfel de proceduri. Pentru ca imi place sa simt pulsul oamenilor, sa ii privesc in ochi, sa le observ gesturile, sa le simt strangerea mainii. Cei care ma cunosc stiu ca sunt genul de om care nu pun banii pe primul loc, ci placerea de a munci in folosul oamenilor care ma angajeaza. Mai presus de toate imi doresc sa imi pastrez entuziasmul in meseria pe care o profesez in acest moment. Cand voi intra in rutina promit ca ma voi apuca de altceva. Ma fac bucatar, frizer sau orice altceva care imi va da posibilitatea sa ma exprim, sa creez.

Si in cazul oamenilor de fata, ca si in cel al celor de la nunta din Sibiu, am avut mare noroc. Am cunoscut doi oameni deosebiti. Cosmina este tipologia miresei pe care o caut cu incrancenare – suflet de copil, sensibila, exuberanta. Andrei este cel care compenseaza, care echilibreaza balanta – mult mai tacut, mai calm. Impreuna fac un cuplu foarte reusit. Mai presus de tot imi place ca se iubesc si o si arata, indiferent de cadru, de circumstante. De asemenea, ambele perechi de parinti au fost extrem de calzi cu copiii lor, ajutandu-ma sa scot imagini pe care mi le-as dori la fiecare nunta.

Cum deja am intrat pe o nisa cu clienti care nu se omoara cu sedintele foto in ziua nuntii, dar care isi doresc o sesiune foto dupa nunta (Olanda, veniiiim!), nici postarea de fata nu face exceptie. Avem un singur cadru facut langa restaurant, pentru a avea o fotografie de coperta cu cei doi. Asta nu inseamna ca nu am avut imagini superbe si suficiente in ziua nuntii. Ba din contra, am putut sa-mi pastrez energia pe intreaga zi si am putut “vana” in voie momente deosebite.

Si cum deja v-am obisnuit deja cu vorba scurta la ultimile postari, si de aceasta data ma grabesc sa introduc la prelucrare urmatoarea nunta.

Asa ca va imbratisez cu drag si va urez vizionare placuta!

Pe curand,
Marian Cristea

Palatul_Snagov_01 Palatul_Snagov_02 Palatul_Snagov_03 Palatul_Snagov_04 Palatul_Snagov_05 Palatul_Snagov_06 Palatul_Snagov_07 Palatul_Snagov_08 Palatul_Snagov_09 Palatul_Snagov_10 Palatul_Snagov_11 Palatul_Snagov_12 Palatul_Snagov_13 Palatul_Snagov_14 Palatul_Snagov_15 Palatul_Snagov_16 Palatul_Snagov_17 Palatul_Snagov_18 Palatul_Snagov_19 Palatul_Snagov_20 Palatul_Snagov_21 Palatul_Snagov_22 Palatul_Snagov_23 Palatul_Snagov_24 Palatul_Snagov_25 Palatul_Snagov_26 Palatul_Snagov_27 Palatul_Snagov_28 Palatul_Snagov_29 Palatul_Snagov_30 Palatul_Snagov_31 Palatul_Snagov_32 Palatul_Snagov_33 Palatul_Snagov_34 Palatul_Snagov_35 Palatul_Snagov_36 Palatul_Snagov_37 Palatul_Snagov_38 Palatul_Snagov_39 Palatul_Snagov_40 Palatul_Snagov_41 Palatul_Snagov_42 Palatul_Snagov_43 Palatul_Snagov_44 Palatul_Snagov_45 Palatul_Snagov_46 Palatul_Snagov_47 Palatul_Snagov_48 Palatul_Snagov_49 Palatul_Snagov_50 Palatul_Snagov_51 Palatul_Snagov_52 Palatul_Snagov_53 Palatul_Snagov_54 Palatul_Snagov_55 Palatul_Snagov_56 Palatul_Snagov_57 Palatul_Snagov_58 Palatul_Snagov_59 Palatul_Snagov_60

Leave A

Comment