Probabil ca una dintre cele mai mari satisfactii pe care le am in acest sezon este ca incep sa am parte de acele cupluri pe care le-am visat inca de la inceputuri – miri care se iubesc, care o si arata si care si transmit din tot sufletul bucuria de a fi impreuna la fiecare pas. Din aceasta categorie fac parte si cuplul nostru de fata, Catalina si Alex. Desi totul a fost o cursa contra-cronometru si nu am avut suficient timp pentru sedinta foto caci noaptea a venit neintelegatoare peste noi, am avut noroc de suficient de multe momente superbe, numai bune de surprins in fotografii. Am avut parte de lacrimi, am avut parte de zambete elegante si rasete isterice, am avut parte de emotii, toate acestea asezonate cu eleganta si mult bun gust.

Dupa cum unii deja stiu, nunta Catalinei si a lui Alex, mi-a oferit deja sansa castigarii a doua premii internationale, lucru care spune multe despre ceea ce a fost in acea zi.

Dar pentru ca vine Craciunul, pentru ca sunt aproape de a intarzia cu predarea fotografiilor, nu o sa mai zabovesc prea mult cu vorbele si o sa trec direct la subiect, adica va invit  sa vizionati fotografiile de mai jos.

Dar, desigur, nu voi uita sa multumesc celor doi protagonisti pentru rabdarea de care au dat dovada asteptand fotografiile cu sufletul la gura. 🙂

PS: La acest eveniment am fost asistat de Camelia Stan, cea care mi-a fost de un real ajutor. Postarea mea si slideshow-ul au devenit mult mai interesante si datorita ei. Multumesc frumos, Camelia!

Off the record… Trebuie sa mentionez faptul ca am facut echipa pe partea video cu Marian Cristea, tizul meu video, un om deosebit, talentat si prietenos. De altfel, eu cred ca ne-am ajutat reciproc la acest eveniment, lucru care s-a si vazut. Cred ca va imaginati ce interesant era cand eram strigati… :)))

Palatul Snagov - 02

Palatul Snagov - 03

Palatul Snagov - 04

Palatul Snagov - 05

Palatul Snagov - 06

Palatul Snagov - 07

Catalina & Alex - 01

Catalina & Alex - 02

Catalina & Alex - 03

Catalina & Alex - 04

Catalina & Alex - 05

Catalina & Alex - 06

Catalina & Alex - 07

Petrecere Palat - 01

Petrecere Palat - 02

Petrecere Palat - 03

Petrecere Palat - 04

Petrecere Palat - 05

Petrecere Palat - 06

Petrecere Palat - 07

Petrecere Palat - 09

Petrecere Palat - 08

Petrecere Palat - 10

Petrecere Palat - 11

Petrecere Palat - 12

Petrecere Palat - 13

Petrecere Palat - 14

Petrecere Palat - 15

 

 

Leave A

Comment