NUNTĂ MONICA + NEDIM

Poate pare ciudat că denumesc astfel titlul unei postări – Petrecere nebună. Dar numai eu știu cât de mult tânjesc după astfel de petreceri. Și chiar a fost nebunie! La atmosfera aceasta a contribuit și trupa No Stress. Trebuie să menționez faptul că și ei devin din ce în ce mai buni. Cred că este a treia oară când ne-am întâlnit sezonul acesta.

Și ar trebui să spun câte ceva și despre mirii noștri, nu? Monica… Monica a fost una din miresele mele mai serioase. Sau poate așa am perceput-o eu în ziua nunții. Poate putin apăsată de importanța zilei. Sau poate a fost ”vina” lui Nedim. Și nu pentru că ar fi supărat-o. Doar pentru că, pur și simplu, a fost cel mai ”ofertant” mire pe care l-am avut vreodată în fața camerei. Și nu mă refer la frumusețe, deși zâmbetul lui este fenomenal. De fapt cred că așa a și cucerit-o pe Monica. Ci mă refer, în primul rând, la curcubeul de emoții pozitive care au pus stăpânire pe el în ziua nunții. Nedim, ești fenomenal! Monica, iartă-mă că exagerez cu superlativele la adresa lui Nedim…

Nu știu dacă am postat vreodată atâtea imagini într-o postare. Nici măcar în perioada în care eram la început. Și mai ales nu știu dacă atâtea imagini de la o petrecere. Unde mai pui că îmi sfătuiesc cursanții să posteze cât mai puțin pentru a avea o poveste cât mai puternică, mai atractivă. Acum, ce să zic… Vă las pe voi să decideți dacă a meritat să postez aproape o sută de imagini. Eu unul am mai avut doar o singură postare cu o astfel de petrecere. Cea a Sorinei și a lui George, pe care o puteti viziona aici. Dar au trecut ceva ani buni de atunci. Nu spun că ceilalți miri ai mei nu au avut nunți frumoase. Doar că aceasta a fost complet ieșită din tipare.

Le mulțumesc pe această cale și dragilor mei miri de acum patru ani – Cătălina și Alex. Ei m-au recomandat cu drag la o grămadă de evenimente până acum. Și toate au fost superbe.

Dar să nu pierdem timpul. Mai bine vă rog să vizionați imaginile cu pricina. Vă încurajez chiar să îmi scrieți dacă am fost subiectiv sau nu.

Vizionare placută, dragilor!

Cu drag,

Marian Cristea

pregatiri de nuntamachiaj de nuntamireasa pregatiri nuntagatit in baiepantofi de nuntabucuria mireseimirele se spala pe fatamirele se barbierestepregatiri nunta miremire si naspregatiri nunta mire si cavalerimirele se incaltamire cavaler papionreactii cavaler miremireasa si tatal venind spre bisericareactii prietene mireasamireasa si tatalmire si mireasa la altarbunica susotind in bisericamirele arata verighetaemotie mireasa in bisericaemotii puternice mire in bisericamire consolat de mireasamire plangand in bisericamire si mireasa pe ponton la Stirbeytandretealee Palatul Stirbeymireasa si mire imbratisatimire si mireasa dansandmirele verigheta si feteletrupa no stressmireasa si mirele dansand haiosmirii dansand si tipandmireasa sarutand mireleprimul danstatal miresei dansandinvitate dansand pe muzicamirele danseaza sincronmireasa si surorile mireluimirele razand spre soradans traditionalmirele danseaza cu mireasamirele cazutmirele cu cracii in susfata si acadeacavalerul de onoare imita saxofonulmirele imbratisand cavalerul de onoarecavalerul de onoare si surorile mireluiavalerul de onoare tragand mirele de bretelemireasa punand palarie mireluimirele bate cuba cu bunicacaldura in cort de nuntamireasa deasupra mireluimirele sarutand burtica mireseimireasa in picioarele goalemirele sugubatcavalerul trage mirele de breteleinvitatii cantand cu trupa no stresssarut mire si mireasamireasa saruta mirele pe ringul de dansmirele si mireasa pe ringul de dansmirele danseaza cu invitatiimirele si perucamainile in aermirele atinge mireasamirele vrea sa sarute mireasamirele cere un sarut mireseimirele ridica mireasamirele arata verigheta cavalerilorreactie invitat pe ringul de dansoameni care danseazadistractie pe ringul de dansinvitata dansand rockinvitati striga spre mirinebunie pe ringul de dansmire cavaler si saxofonmirele intins pe josmirele pe umerii cavalerilormirele si cumnatulmirii musca din tortmireasa si domnisoarele la tortsampanie si tortartificii nuntareactie mireasa si mire la artificiireactii miri la artificiimirele bate cuba

Leave A

Comment