Nunta la Rebeca Ballroom

ALINA + ALEX

Nunta de la Rebeca Ballroom vine după o perioada îndelungata în care nu am mai postat nimic. Am fost prins cu o grămada de proiecte. Toate s-au suprapus într-o perioada extrem de aglomerată. Încerc sa ies cu bine și sa păstrez calitatea muncii ca pâna acum. Între timp am participat ca speaker la Conventia WeddingStaf. Tot la convenție am susținut și o zi de workshop. Toate acestea între două nunți – una în Brașov și una în București. În scurt timp vin încă doua workshopuri personale și încă patru nunți.

Dar să revenim la nunta Alinei și a lui Alex. Cei doi sunt foști colegi de serviciu. Am stat câțiva ani împreună. Deși lucrând în departamente diferite, cei doi mi-au fost mereu dragi. Doi oameni prietenoși cu care mi-a făcut întotdeauna plăcere să stau de vorbă.

Și a venit ziua nunții lor. Nu știu de ce s-au gândit la mine. Poate pentru că mă știau bine. Poate pentru că le place modul meu de a fotografia și de a surprinde viața în imagini. Cert este că am pornit împreună în această aventură și le multumesc pentru că m-au ales pe mine.

Nunta lor a fost una simplă, dar mi-a plăcut mult ca au avut prietenii apropiați lângă ei și un Dj care mie îmi este drag ca om – Dj Antenna. Petrecerile sunt mereu partea mea preferată. Asta pentru că, după primul dans al mirilor, încep să mă relaxez și îmi face foarte mare plăcere să fotografiez momente dinamice.

Deși Alex nu se simte deloc confortabil în fața camerei foto, după nuntă am avut și o scurtă ședință foto unde am surprins câteva momente drăguțe. Stim bine ca nimeni nu se poate pune cu mireasa. Am adunat toate aceste momente într-o postare pe care va rog să o urmăriți mai jos. Și cum v-ați obișnuit deja, în ultima perioadă am devenit destul de telegrafic în textele pe care le scriu. Din cauza timpului care am impresia ca s-a comprimat maxim pentru mine. Asa că vă îmbrățișez cu drag și voi trece deja la editarea următoarei nunți.

Pe curand,
Marian Cristea

Fotograf nunta Fotograf Bucuresti Portret Nunta Pregatiri nunta Mire si mireasa Stil documentar Momente neregizate Fotografie de eveniment Emotie si viata Fotograf profesionist Nunta nebuna Buchet mireasa Sesiune foto Posing mireasa Posing mire Fotografii neregizate Alb negru Fotograf botez Restaurant Rebeca Fotografie cu viata Nunta altfel Nunta duminica Petrecere nunta Instantanee Nunta rock Fotografie BW Rebeca Ballroom Dupa nunta Sedinta foto Fotograf eveniment Nunta Bucuresti Fotojurnalism nunta Fotografie de nunta

Lasa un comentariu