Reyna Events a fost gazda evenimentului organizat de Irina si Andrei. Ei fac parte din acea categorie de clienti cu care simti ca rezonezi 100% inca de la prima intalnire. Asta am simtit de la primele acorduri vocale. Am stat la masa si am schimbat o gramada de pareri in acelasi sens.
Spuneam cuiva ca majoritatea clientilor mei sunt arhitecti. Si incerc sa imi explic si de ce. Poate din cauza faptului ca vad altfel detaliile tehnice din imagini, pe langa partea artistica. Poate fotografia BW nu-i sperie sau chiar le place. Pentru ca mereu mi-am facut griji ca oamenii pot fugi de faptul ca vad foarte multa fotografie alb-negru in postarile mele. Si stiu ca majoritatea fuge. Dar cei care raman sunt cei care sunt pe sufletul meu si totul e super OK.
Ce mi-a placut la cei doi? Irina este extrem de sensibila si blajina. Are acel zambet care-i lumineaza intr-un mod extraordinar chipul. Andrei este ceva mai serios, mai sobru. Dar la fel de prietenos ca si Irina. Amandoi mi-au dat de inteles de la inceput ca eu sunt “in charge” pentru cum va arata povestea nuntii lor. Si asa cum imi place mie sa lucrez, am purces la a surprinde exact acele imagini care ma fac sa simt ceva si sa declansez.
Ziua a inceput foarte relaxant, cu pregatirile mirilor in camera de hotel. Apoi viteza a crescut si nici nu stiu cand am ajuns la restaurant. Recunosc ca mi-as fi dorit sa vad mai multa nebunie la dans, dar de cele mai multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Invitatii fiind cu preponderenta seniori, muzica rock nu a fost punctul forte al acestui eveniment. Dar chiar si asa, tot am surprins cateva momente interesante pe ringul de dans.
Va las in compania imaginilor si va urez vizionare placuta!

Cu drag,
Marian Cristea


Reyna_Events_01 Reyna_Events_02 Reyna_Events_03 Reyna_Events_04 Reyna_Events_05 Reyna_Events_06 Reyna_Events_07 Reyna_Events_08 Reyna_Events_09 Reyna_Events_10 Reyna_Events_11 Reyna_Events_12 Reyna_Events_13 Reyna_Events_15 Reyna_Events_16 Reyna_Events_17 Reyna_Events_18 Reyna_Events_19 Reyna_Events_20 Reyna_Events_21 Reyna_Events_22 Reyna_Events_23 Reyna_Events_24 Reyna_Events_25 Reyna_Events_26 Reyna_Events_27 Reyna_Events_28 Reyna_Events_29 Reyna_Events_30 Reyna_Events_31 Reyna_Events_32 Reyna_Events_33 Reyna_Events_34 Reyna_Events_35 Reyna_Events_36 Reyna_Events_37

Leave A

Comment

Irina
21/01/2017
Multumim Marian pentru felul in care ai redat in imagini aceste momente, ai reusit sa surprinzi emotiile autentice iar asta ne ajuta sa interiorizam acest episod, sa ne lasam locuiti de emotia si amintirea sa frumoasa. Intalnirea cu tine a fost mai intai intalnirea cu munca ta, care mi-a dat increderea pe care o cautam. Stiam defapt dinainte de a ne cunoaste ca ne vom intelege pentru ca acele cadre pe care le vazusem aveau forta sa-mi revina in minte iar unele detalii ma aduceau in fata unor trairi personale. Cred ca sunt putini oameni care reusesc sa ne surprinda in acest fel. Cred ca am fost cel mai mult surprinsa de redarea 'momentelor dintre momente', de consistenta acestui intermezzo de care nu suntem constienti in mod obisnuit sau tindem sa il neglijam. Imaginile postate acum ne evoca amintiri foarte persoanle, iti multumim ca nu ne-ai lasat sa le pierdem :)
21/01/2017
De fiecare data cand cred ca am avut parte de cel mai frumos mesaj de recunostinta pentru amintirile pe care le creez pentru oameni, mereu vine cineva si imi scrie ceva si mai puternic si mai sensibil. Asa am primit si mesajul tau, Irina. Imi merge la suflet si iti multumesc tot din suflet! Aceste cuvinte imi dau putere sa merg mai departe pentru ca nu e mereu avem parte doar de lucruri frumoase. Va imbratisez cu drag si sper sa ne revedem cat mai curand. :)