Aceasta este ultima nunta a anului 2013, este inceputul vacantei mele de cateva saptamani, pana la inceperea noului sezon.
Simona si Andrei m-au contactat de la distanta pentru ca ei nu sunt stabiliti in tara. Acesta este si motivul pentru care nu am sa zabovesc prea tare cu povestea lor. Nu de alta, dar nu imi place sa inventez sau sa bat prea tare campii. Colaborarea cu cei doi frumosi a fost simpla – ei stiau ce vor, eu stiam ce sa le ofer. Practic totul a decurs flawless.
Ceea ce pot spune despre ei este ca au fost cei mai exemplari dintre toti clientii mei in ceea ce priveste rabdarea in asteptarea fotografiilor. Si au avut de asteptat fiind ultimii, ba chiar ceva mai multicel decat le-am promis. Si pentru ca nu-mi place sa raman dator, desigur ca au primit si un mic cadou din partea mea – slideshow-ul de la sfarsitul postarii.
Dragii mei, Simona si Andrei, va multumesc pentru rabdarea de care ati dat dovada in asteptarea fotografiilor si sper sa va placa ultima mea creatie. Totul este pentru voi. 🙂

Fotograf nunta - 02

Fotograf nunta - 04

Fotograf nunta - 06

Fotograf nunta - 07

Fotograf nunta - 09

Fotograf nunta - 10

Fotograf nunta - 08

Fotograf nunta - 11

Fotograf nunta - 13

Fotograf nunta - 14

Fotograf nunta - 15

Fotograf nunta - 16

Fotograf nunta - 17

Fotograf nunta - 19

Fotograf nunta - 22

Fotograf nunta - 23

Fotograf nunta - 18

Fotograf nunta - 25

Fotograf nunta - 26

Fotograf nunta - 20

Fotograf nunta - 28

Fotograf nunta - 21

Leave A

Comment